top of page
P9243665.jpg

Кои сме ние?

Нашият екип

Ние сме хора, отдадени на морето, опитни в морските спортове и влюбени в емоцията, която приключенията в солена вода носят. Нашето призвание е да покажем красотата на Черно море по най-омагьосващия начин.

Нашите ветроходни и подводни приключения се провеждат от борда на учебно-ветроходните кораби „Хармония“ и „Мелодия“ в акваторията на Варненския залив и по красивото Северното крайбрежие на Черно море. 

Ветроходни кораби

На борда ще Ви очаква капитан далечно плаване Стоян Ангелов - дългогодишен капитан на УВК Калиакра. Сертифициран преподавател и оценител по морски дисциплини. Преподавател по Навигация, Астрономия, Морска метеорология, Морско дело, Оцеляване на море, Радиолокационен тренажор, Бридж тийм мениджмънт, както и други предмети във Варненската Морска гимназия и Българския Морски Квалификационен Център.

Капитан

Инструктури

Опитните водолазни инструктури от Морски клуб "Приятели на морето" ще се погрижат за пълноценното и качественото обучение по гмуркане и повдовно преживяване.

Екипажите на учебно-ветроходните кораби са подготвени да ви посрещнат по най-добрия начин, като се погрижат за Вашето удобство и комфорт, защото усмивките по лицата Ви са нашата движеща сила.

Екипажите

bottom of page