top of page

УСЛУГИ

P9243665.jpg

ОБУЧИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

Нашата специална програма, която предоставя възможност за невероятно преживяване в морето. Седемдневно плаване под ветрила, водолазен курс за начинаещи и подводни разходки, които ще оставят незабравими солени спомени у всеки. Очакват ви спиращи дъха разходки до природни и исторически забележителности по северното Черноморие.

ЕКИПНИ СЪБИТИЯ ТИЙМБИЛДИНГ

Плаването е отлична възможност за заздравяване на всеки на екип, тъй като предполага комуникация, бързо вземане на решения и ефективно екипно поведение. Гмуркането като колективна дейност изгражда увереност, самочувствие и взаимно доверие между хората в екипа, намалява стреса и увеличава организационните умения.  

Обучителни програми
Anchor 1
P9243665.jpg

Без значение дали ще правите само пробни гмуркания или ще завършите пълен курс, екипът ни ще направи всичко възможно да ви достави изключително преживяване. Преминалите пълното обучение ще получат международно признат сертификат по системата на Световната федерация по подводна дейност – CMAS. А едни от най-опитните треньори по ветрходство у нас, ще Ви обогатят с нови умения по навигация, морско дело и плаване под ветрила. Ние ще се погрижим да се отдадете безрезервно на емоциите и да изживеете пълноценно всеки момент. За това ще допринесат опита на нашия екип от треньори и инструктори, надежността на плавателните съдове  и съвременната водолазна екипировка, с която разполагаме.

Период на програмата - Юни - Септември

Продължителност - седем дни

Брой участници - 12 - 14 души

Цена - 1600 лева на човек

Програма

Ежедневна програма:
8.30 ч. - качване на борда
9.00 – 10.30 ч. - придвижване до мястото за гмуркане. Запознаване с интересни природни и исторически обекти. Инструктаж и оборудване.
10.30 – 12.30 ч. - подводни разходки в групи до трима души под ръководството на инструктор
12.30 – 14.00 ч. - обяд на борда
14.00 – 16.00 ч. - уроци по ветроходство, навигация, морско дело и плаване под ветрила
16.30 ч. заставане на пристана.

Два дни са предвидени само за плаване под ветрила и посещение на природно-исторически забележителности.

Целодневно ще имате възможност:

  • Да плавате под ветрила и сами да управлявате ветроходен кораб;

  •  Да опознаете черноморското крайбрежие и неговата древна история;

  • Да се насладите на подводния свят и неговите разнообразни обитатели;

Ние ще сме до Вас и ще ви помагаме във всяка ситуация на борда и под вода, за да се забавлявате в зоната на собствения си комфорт​.

* Цената не включва нощувки.

Обучителни програми

P9243665.jpg

В плаването и гмуркането, както и в живота добрата екипна работа води до удовлетворение и добре изпълнени цели. Когато се качите на борда на нашите ветроходни кораби, опитните треньори и инструктури, ще провокират у Вас развитието на нови умения и способности. Знаем, че всеки започва отнякъде и първоначалната несигурност спира много хора, но нашият екип ще Ви накара да се почувствате напълно спокойни и в кондиция, за да се насладите напълно на вълнуващите морски активности. Усетете соления въздух, насладете се на свободата в летния бриз и провокирайте своя  откривателски дух!

Период на програмата - Юни - Септември

Продължителност - три дни

Брой участници - 12 - 15 души

Цена - 800 лева на човек

 

Програма

Ежедневна програма:

9.00 ч. - качване на борда на ветроходния кораб.

9.10 – 10.30 ч.  - придвижване до мястото за гмуркане. Запознаване с интересни природни и исторически обекти. Инструктаж и оборудване.

10.30 – 12.30 ч. - подводни разходки в групи до трима души под ръководството на инструктор – водолаз и помощник инструктор. Гмуркане от бряг или от борда на кораба на дълбочина 3 - 7 метра.

12.30 – 14.00 - обяд

14.00 – 16.30 - морски игри и уроци по ветроходство под ръководството на треньор.

17.00 ч. - заставане на пристана.

Всяка програма може да бъде променена според Вашите нужди и желания. Свържете се с нас, за да обсъдим най-пълноценния за Вас вариант.

* Цената не включва нощувки

Екипни събития /Тиймбилдинг

Свържете се с нас!

Варна, ул. Сава Радулов 14

0898 818 727

0887 829 564

  • Facebook
  • Instagram

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

bottom of page